VITILIGO CAMOUFLEREN ZONDER MAKE-UP


Je wilt stralend door het leven. Je zelfverzekerd voelen over je uiterlijk.

Geen uren voor de spiegel. Snel aanbrengen en weer verder.

PERMATAN® is een zelfbruinende lotion die jouw vitiligo een natuurlijke huidskleur geeft.

 


WAAROM PERMATAN® ANDERS IS

NATUURLIJKE KLEURING

Je vitiligoplekken kleuren naar een natuurlijke huidskleur waardoor ze niet meer opvallen

LANGDURIGE WERKING

Je brengt de lotion 1x goed aan en de kleuring werkt meerdere dagen. De volgende dag hoef je de kleur alleen maar bij te werken.

WATERBESTENDIG

Stap onder de douche en was je handen zonder dat de kleuring verdwijnt


VOOR EN NA CAMOUFLAGE

Bekijk de foto's om het verschil te zien tussen voor en
na camouflage met PERMATAN®

HOW TO CAMOUFLAGE

Hallo, ik ben Bas van Vitiness en in deze video laat ik zien hoe je vitiligo in je gezicht camoufleert met de Skin Tone Corrector van PERMATAN®


Meer tips over het aanbrengen van PERMATAN® vind je in dit artikel 


DIRECT CAMOUFLEREN MET DE STARTER KIT

Met de Starter kit heb je direct alles in huis om jouw pigmentvlekken te camoufleren. Een flesje van 100ml zelfbruinende PERMATAN® lotion inclusief een kleine siliconenspons en de penseel voor het aanbrengen op gezicht en lichaam. Je ontvangt de STARTER KIT binnen 2-3 werkdagen.


PROBEREN ZONDER RISICO

Vitiligo camoufleren is voor iedereen anders. Het is persoonlijk. Daarom geven we je de mogelijkheid geven om PERMATAN® te proberen. Zonder risico. Want als jij niet tevreden bent over het camouflageresultaat krijg je van ons je geld terug. We vragen slechts 1 ding: geef ons je feedback. Zo help je ons te verbeteren.

TIP EEN VRIEND

Ken je iemand met vitiligo bij wie PERMATAN® zou kunnen helpen? Klik op een van de buttons om Vitiness.com met hem of haar te delen.


WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

PERMATAN® is in 2003 in Frankrijk ontwikkeld en heeft sindsdien al veel mensen met vitiligo geholpen. Lees hieronder wat onze klanten zeggen. 

 


OVER ONS

Vitiligo hebben kan zwaar zijn. Soms is het fijn om niet op te vallen. Te zijn zoals de rest. En dat begrijpen we. Met Vitiness selecteren we producten om jouw vitiligo mee te camoufleren. Producten waar wij in geloven en ervaring mee hebben. Zodat jij elke ochtend snel en onbezorgd de deur uit kan.

"Hallo, ik ben Bas en heb vitiligo. Zelf heb ik eindeloos gezocht naar een geschikt camouflageproduct. Uiteindelijk was het mijn vrouw (een Française) die jaren later een product uit Frankrijk vond: PERMATAN®. Een zelfbruinende lotion, speciaal ontwikkeld voor camouflage van vitiligo. Voor mij het perfecte product om mijn vitiligo te camoufleren; kleurecht en waterbestendig. Het heeft mij mijn zelfvertrouwen teruggegeven. Ik kan de deur uit zonder dat ik mij zorgen hoef te maken over mijn pigmentvlekken. 

Er zijn veel mensen met dezelfde onzekerheid. Naast dat ik het leuk vind om te ondernemen wil ik díe mensen bereiken die met hetzelfde onzekere gevoel rondlopen. Daarom hebben we Vitiness opgericht en zijn we officieel distributeur van PERMATAN®. Ik vind het gaaf dat wij op deze manier mensen kunnen helpen met een camouflageoplossing."